Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
AgeCap i media

Här finns länkar till AgeCap i populärvetenskapliga artiklar, deltagande vid offentliga seminarier, vid vetenskapsfestivalen, under Almedalsveckan med mera.

Nyheter om AgeCap, utifrån

 • TV4 nyhetsmorgon: "70 är det nya 20"

  [2017-07-11] Psykiatriprofessorn Ingmar Skoog och framtidsspanaren John Mellkvist ser ett nytt intresse för de äldres möjligheter i arbetslivet och livet i stort.

 • Slår ett slag för äldre arbetskraft

  [2017-07-04] Kampen för att förändra samhällets syn på äldre arbetskraft gick vidare i Almedalen. Claes Elfsberg och Ingmar Skoog bidrog inför ett fullsatt Äldreforum.

 • Snart blir vi åtta miljarder - så ser befolkningsökningen ut

  [2017-07-04] Inom sex år blir vi åtta miljarder människor på jorden, varav en miljard kommer vara över 60 år. Det är den största andelen äldre i mänsklighetens historia.


 • Bjuvsnytts röst i Almedalen

  [2017-07-03] PÅVERKAN? Jag är i Almedalen. Det tror jag ni vet. I en debatt på måndagen som jag deltog i var fokus på det faktum att det år 2020 kommer att finnas fler över 65 år än under 16. Och, slogs det fast - världen första 200-åring är redan född....

 • De äldre är aktiva och köpstarka

  [2017-07-02] De närmaste 30 åren växer antalet människor på jorden som är över 65 år med nästan en miljard. Det ställer nya krav på samhället - men öppnar också för nya affärsmöjligheter. "Affärsmässigt finns det en oerhörd potential som inte utnyttjas ordentligt", säger Ingmar Skoog.

Sidansvarig: Ingmar Skoog & Hanna Falk|Sidan uppdaterades: 2017-07-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?