Bokmässan 5/6: Åldrande och bildning

Aktivitet

En dialog om åldrande och bildning utifrån perspektiven historia, statsvetenskap och hälsa- & rehabilitering.

- Ingmar Skoog, professor, föreståndare AgeCap, Göteborgs universitet
- Ulrika Lagerlöf-Nilsson, forskare, institutionen för historiska studier, Göteborgs universitet
- Lena Mårtensson, docent, hälsa och Rehabilitering, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, Göteborgs universitet
- Lena Wängnerud, professor, statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet