Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter från AgeCap

 • Ingmar Skoog kan bli Årets Senior

  [2017-11-20] Ingmar Skoog, professor i psykiatri och föreståndare för AgeCap, är en av de nominerade till utmärkelsen årets senior.

 • Kaj Blennow får Nordiska medicinpriset

  [2017-11-08] Kaj Blennow, professor i neurokemi vid Sahlgrenska akademin, är en av två mottagare av Nordiska medicinpriset 2017. Han får priset för sina grundläggande studier av biomarkörer för Alzheimers sjukdom och andra neurodegenerativa sjukdomar, och för sina epokgörande studier om molekylära mekanismer vid Alzheimers sjukdom.

 • Kom och jobba som kommunikatör hos oss!

  [2017-11-07] gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/lediga_anstallningar.

 • Kaj Blennow beviljas 9 miljoner kronor från Vetenskapsrådet

  [2017-10-30] Kaj Blennow, Neurochem, har beviljats 9 miljoner kr från Vetenskapsrådet för att studera "Alzheimer biomarkör verktygslådan - applikation vid studier om sjukdomsmekanismer, diagnostik och theragnostik."

 • Qarin Lood och Stefanie König diskuterar framtiden i MIRAI-projektet

  [2017-10-30] Qarin Lood och Stefanie König från AgeCap medverkade vid ett Mirai-seminarium i Lund 16-17 oktober där svenska och japanska äldreforskare fick möjlighet att träffas och diskutera framtida forskningssamarbeten

Fler nyheter från AgeCap

Sidansvarig: Ingmar Skoog & Hanna Falk|Sidan uppdaterades: 2017-11-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://agecap.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2017-11-22